ArnhemT-Mobile Call CentreKantoor
T-Mobile Call Centre
Doelstellingen
Verbindende ruimten, zoals trappenhuizen en entreehallen, zijn voor kantoorgebouwen van het grootste belang. Het zijn de plekken waar mensen elkaar ontmoeten en waar energie wordt uitgewisseld. Bij T-Mobile waren juist deze ruimten somber en donker. Dat hebben we dus radicaal veranderd, binnen een bescheiden budget.
"It's where people meet, where the energy is exchanged."
Nina Graziosi, Interiorarchitect at Graziosi Progetti
Oplossing
Eigenlijk hebben we het hele gebouw op z’n kop gezet. Maar om binnen het budget te kunnen blijven, zijn alle muren blijven staan. Het centrale trappenhuis van grijs beton werd helderwit geschilderd, waarna we met LED-verlichting de magenta huiskleur van T-Mobile introduceerden. Alle werkstations kregen een apart plafond van doek met een zachte, aanpasbare verlichting, waarmee ook de akoestiek een stuk aangenamer wordt. Apart van de werkvloer van het callcenter creëerden we met corporate afbeeldingen van T-Mobile verschillende zones voor een moment van ontspanning. Hier kunnen de medewerkers relaxen, bellen, internetten en zelfs een sigaretje roken. Het resultaat? Een kostenefficiënt project met een tevreden opdrachtgever en blije medewerkers en dat zelfs een prestigieuze vakprijs in de wacht heeft gesleept. Hoera!

Let us inspire your business

Get in touch with us here. Let us easily call you back or you can send a message, we will get back to you soon.

Let us call you

Mail us directly