LeidschendamAnna van Toor MONDetailhandel
Anna van Toor MON
Doelstellingen
Anna van Toor heeft de deuren geopend van een nieuwe winkel in The Mall of the Netherlands te Leidschendam. Graziosi Progetti heeft voor deze locatie een nieuw architectonisch ontwerp gemaakt voor de winkelpui.
Oplossing
De messing staalconstructie van bogen verwelkomt het winkelende publiek. Door het gebruik van strekmetaal krijgt de pui body, maar verliest het niet zijn openheid. Boven de bogen is het Anna van Toor logo op een achtergrond met relief geplaatst. In de winkel zijn speciale momenten gecreƫerd die onderdeel uitmaken van het Anna van Toor winkelconcept. Een voorbeeld hiervan is de coffee corner. Deze is voorzien van een fijne leestafel met tijdschriften en kranten zodat je gezelschap zich amuseert terwijl jij aan het shoppen bent. De meubels zijn van Dutch Design en zijn kenmerkend voor alle Anna van Toor winkels. Het strekmetaal in de schoenenkast geeft een doorkijk naar de paskamers. De winkel heeft een hoog industrieel plafond gespoten in een witte kleur. Door het plaatsen van de verlichting en wandsystemen op een lager niveau, behoudt de ruimte een aangename sfeer. Het kassamoment siert de ruimte met een marmer volume en Dutch Design lampen. Het relief op de gevel komt terug achter het kassameubel.

Let us inspire your business

Get in touch with us here. Let us easily call you back or you can send a message, we will get back to you soon.

Let us call you

Mail us directly